Retourneren

Toch niet tevreden over je product? Of is het stuk? Dat is niet leuk en erg vervelend.

Daar gaan we iets aan doen!

Als u om wat voor reden dan ook uw bestelling wilt annuleren, kunt u het altijd binnen 14 dagen terugsturen.

Op het moment dat wij de producten ongebruikt en onbeschadigd hebben ontvangen, storten wij het aankoopbedrag van de ontvangen producten terug. De kosten voor het verzenden van de producten worden niet teruggestort.

De verzendkosten voor het retourneren zijn altijd voor rekening van de koper.

Terugsturen? Ga dan als volgt te werk:
• Tel alle niet-gebruikte producten die nog in de ongeopende verpakking zitten.
• Stop deze in een stevige kartonnen doos. (Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele pakking zorgvuldig open te maken, zodat je deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen.)
• Geef op een stuk papier aan welke en hoeveel producten u terugstuurt.
• Vermeld daarnaast uw ordernummer, adresgegevens en uw IBAN rekening nummer.
• Stuur een email naar info@lampion.nl dat wij uw pakketje retour kunnen verwachten en de reden hiervan. Dit zorgt voor een snelle afhandeling.

Het is niet mogelijk om een gedeelte van de lampionnen pakketten met korting terug te sturen. De lampion pakketten moeten bij een retour ook volledig worden teruggezonden gezien de korting is gebaseerd op de volume die aanwezig is.

Uitzonderingen
Het herroepingsrecht is uitgesloten voor de volgende producten:

  • Zakelijk aangekochte producten.
  • Volledig uitgevoerde diensten die in opdracht van de klant zijn uitgevoerd, zoals assemblage, reparatie, hulp op afstand en hulp op locatie.

Stuur het pakket naar:
lampion.nl
t.a.v. Maarten
Plesmanweg 13
7602 PD Almelo

Binnen 14 dagen wordt het aankoopbedrag van de onbeschadigde en in de originele verpakking zittende producten aan u overgemaakt

Hoe moet ik het product retourneren?
Je retourneert je bestelling met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijs mogelijk- in originele staat en verpakking.

Mijn bestelling is niet compleet of beschadigd, wat te doen?
Als er iets niet klopt met de bestelling die je hebt ontvangen of (een deel van) de bestelling is beschadigd, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij adviseren je wat te doen en helpen het probleem op te lossen!

Ik heb per ongeluk producten retour verzonden, wat nu?
Uw producten kunnen natuurlijk altijd retour naar u verzonden worden. Hierbij vragen wij enkel een vergoeding voor de verzendkosten.